עוף ממולא זה תמיד מעולה!

מתכננים את ארוחת החג ומכניסים את העוף לתפריט? בואו נעשה שיהיה מעניין ונמלא אותו באורז, גזר ובצלים, מה אתם אומרים? שווה לנסות, מבטיח שאתם הולכים ליהנות!
אז איך, מה, כמה ולמה? הנה זה בא...
זמן בישול 20 דקות
זמן כולל 1 hr

מרכיבים
  

  • 1 עוף למילוי ללא עצמות
  • 3 כפות פפריקה
  • 2 כוסות אורז
  • 2 בצלים
  • פטרוזיליה קצוצה
  • מעט צנוברים
  • כף אבקת תבלין גריל עוף
  • רבע כוס שמן
  • תפוחי אדמה קלופים

הוראות הכנה
 

אופן הכנת העוף:

  • לבשל 2 כוסות אורז בישול מלא
    כשהאורז מוכן להניח בצד שיתקרר מעט
    לחתוך 2 בצלים לרצועות ולטגן
    להוסיף פטרוזיליה קצוצה ומעט צנוברים
    לערבב עם האורז
    למלא את העוף באורז המתובל
    ניתן לקשור בעזרת חוט לבישול

 לתיבול:

  • 3 כפות פפריקה
    כף אבקת תבלין גריל עוף
    רבע כוס שמן
    לערבב פנימה תפוחי האדמה קלופים ולסדר בתחתית התבנית
    מהרוטב שנותר למרוח על כל העוף
    להניח את העוף מעל תפוחי האדמה
    להוסיף כוס מים רותחים
    להעביר לתנור ל - 200 מעלות (צלייה) למשך40 דקות

Notes

יאללה, שיהיה בתיאבון וחג שמח חברים שלי!