קניידלך כשר לפסח

אומנם הקניידלך הוא מאכל אשכנזי מסורתי ובכל זאת הוא מתארח לפחות פעם בשנה במגוון בתים ומשפחות בישראל בערב חג הפסח. יש משהו בשילוב שלמרק וקציצת הקניידלך, לא סתם זו מנה פופולארית. אני כמו שאני, אוהבת להכניס את הטוויסט למנות שאני מכין והפעם אני אשתף אתכם במתכון משגע של מרק ירקות עם קניידלך......ובשר 😍
זמן בישול 10 דקות
זמן כולל 35 דקות

מרכיבים
  

מרכיבים למרק

  • רבע קילו בשר בקר טחון
  • כוס וחצי קמח מצה גס
  • 1 כוס פטרוזיליה קצוצה
  • 1 בינוני בצל קצוץ
  • 1 ML ביצה
  • מלח ופלפל שחור

מרכיבים לקניידלך

  • 1/4 רבע קילו בשר בקר טחון
  • כוסוחצי קמח מצה גס
  • 1 כוס פטרוזיליה קצוצה
  • 1 בינוני בצל קצוץ
  • 1 ML ביצה
  • מלח ופלפל שחור

הוראות הכנה
 

אופן הכנת המרק:

  • לחתוך ירקות -בטטה, תפוח אדמה, כרוב, קישואים, גזר
  • להוסיף 4 שוקיים עוף
  • לפזר פלפל שחור גרוס ומלח
  • למלא במים עד כדי כיסוי הירקות ולהביא לרתיחה.כאשר הירקות מתרככים, יש להכניס אל תוך הסיר את הקניידלך לבישול של עד 10 דק'

קניידלך – אופן הכנה:

  • לערבב הכל יחד וליצור קציצות עגולות

Video