שיפודי פרגית

זו מנה קלאסית שתמיד באה בטוב!
זה עסיסי, זה מאודדד טעים ובמיוחד כשזה מתובל במידה הנכונה, זה נמצא בכל "על האש" ובכל מסעדה בשרית אבל מתכון כמו שלי יש רק אצלי! חברים יקרים, המתכון שאני שולח לכם היום הוא שיפודי פרגית. כן כן, כמה פשוט, כמה קלאסי – ככה טעים!
איך עושים מה עושים? הנה זה בא...
זמן כולל 35 דקות

מרכיבים
  

בקערהמערבבים:

  • 3 כפות רוטב טאריאקי
  • 1 בצל קטן קצוץ
  • 1 כף חומץ
  • 1 מיץ מחצי לימון
  • 1 כף סילאן
  • 1 פרגיות

הוראות הכנה
 

  • להכניס את כל המרכבים לקערה
  • לסדר בשיפודים
  • פלפל מלח לפני המנגל